17 nov 2011

Tibidabo!!




La veritat és que o tenia un mal record o l'han millorat el Parc del Tibidabo.
Ja sé que no és gratuït, però us poso aquesta entrada perquè el proper cap de setmana fan 2x1.
La oferta estarà disponible fins demà divendres a les 15h.
2*1 Tibidabo Park

Nosaltres vam anar fa dues setmanes i la petita s'ho va passar d'allò més bé perquè no hi havia qüasi cues (i això que també va coincidir amb una promoció) i podia pujar amb el pare o la mare les vegades que vulgués.
Hi ha zones de picnic i recomano no anar massa tard, perquè cap a les 18h ja comença a notar-se la fresqueta, hem de tenir en compte el grau d'humitat a aquestes alçades!
Anant cap als banys, una mica amagat, sota l'atracció del Huracàn, hi ha una paradeta que pinten les cares, només donen uns quants números, t'has d'apropar i demanar el teu. Com hi ha bastant cua, us dona temps de fer una atracció de globus que queda al costat, o fins i tot dues!
Hi han atraccions per ben petits, com el tren...Ah! i per l'atracció de l'aigüa nosaltres no vam pujar perquè no anàvem preparats, però a la propera agafarem xubasqueros!
Al novembre també estàn fent una mostra de titelles. El cap de setmana del 19 i 20 l'espectacle es diu "La Lluna, la Pruna" de Mercè Famis i els passis són a les 13h, 14h, 16h i 17h.
Titelles

Teniu en compte que hi ha una modalitat d'entrada que es diu camí del cel...que només podeu pujar a unes atraccions en concret però val 11euros!
Camí del cel


El Tibibus és gratis amb l'entrada, i més directe que no pas fer toooootes les corves amb cotxe!
Tibibus



No hay comentarios: