18 ene 2012

Sant Antoni Abad als Tres Tombs de Sant Antoni

Fa dies que sentim el soroll dels cavalls que baixen per Tamarit, suposem que de la Foixarda... i sortim al balcó per veure'ls. Ara ja sabem què passa! El proper dissabte 21 de febrer és el dia de la cavalcada dels Tres Tombs de Sant Antoni a Barcelona on podreu beneïr les vostres mascotes davant de l'Escola Pia a la ronda Sant Pau núm. 72. La cavalcada tindrà el seu inici a les 10.30h entre el C/Calàbria i l'Av.Mistral.

A part d'aquestes activitats destaquem:
* Ludoteca infantil de 17 a 20h de la tarda avui divendres 20 de gener al Centre Cívic  Cotxeres Borrell. (C/Viladomat, núm. 2-8).

Dissabte 21 de gener
* La Totigimni (gimcana per a infants de 6 a 12 anys) a Av. Mistral 20. A 2/4 de 5 de la tarda.
* Espirofira per joves de 13 a 18 anys als Jardinets de l'Alguer.
* Taller de titelles a les 18.00 h al C/ Llançà amb Sepúlveda a les 18h per infants de 5 a 12 anys.
* Correfoc infantil a les 19.30h que sortirà del C/ Floridablanca amb Rocafort.

Diumenge 22 de gener
* A les 11.30h Cercavila del Seguici del barri de Sant Antoni. Aquí veureu un vídeo d'anys anteriors.  El recorregut comença a Comte d'Urgell amb Tamarit.


* A les 17h podrem gaudir de l'espectacle de "La gallineta cega" a l'Envelat per infants de 3 a 8 anys que s'interpretarà en llengua de signes, anell magnètic i servei d'autodescripció.
* A les 19h espectacle de Malabars i foc als Jardinets de l'Alguer i a les 20h el Correfoc infernal, amb la Porca de Sant Antoni al C/ Calàbria amb Av. Mistral.

Quin luxe de Festes, no??

No hay comentarios: