29 may 2012

Dia mundial de teixir en públic


El proper 13 de juny és el dia mundial de teixir en públic. Amb aquesta celebració, idea de Danielle Landes al 2005, es vol ajuntar la gent que té passió per teixir i passar una estona agradable amb altres persones que comparteixen aquesta passió.
Al centre Cívic Casa Sagnier (C/Brusi 61 de Barcelona) faràn una festa el proper 8 de juny a partir de les 17.30 h on s'exposaràn un munt d'amigurumis que participen en un sorteix i que donaràn vida a un Zoo de petits animals i plantes d'amigurumi (fets amb ganxet).
El dissabte 16 de juny a Badalona fan un taller gratuït d'iniciació al ganxet al bar Sampep organitzat per les5enpunt. La cita és a les 11h. Cal portar llana i ganxet corresponent (3, 4 o 5).
Aquesta pot ser una oportunitat per ensenyar als més petits i petites cóm es poden treballar diferents materials com la llana, el fil, etc. Un dels objectius d'aquesta iniciativa es que no es perdi el saber teixir i que la gent pugui gaudir de crear les seves pròpies peces ja que no és només cosa de iaies!
És molt gratificant poder crear amb les teves pròpies mans allò que necessites en aquell moment i fer-ho per tu mateix. (DIY).

No hay comentarios: