1 ago 2012

Uou quantes coses ofereix l'FNAC!!!!!!!!!!


Aquesta tarda hem tornat a fer manualitats a l'FNAC Arenas i m'he endut la programació a casa...I ara mirant se m'escapa un...UOUUUU!!!!!!!! Qué guai!! Dona ràbia marxar de vacanes i perdre's tot això! Per als que us quedeu aquí, podeu consultar tooota la programació del mes d'Agost aquí.
M'ha fet especial il.lussió veure que una de les talleristes és la Elisa Bernat, una il.lustradora que vaig conèixer fa poc a un curs. No us la podeu perdre, a l'FNAC la Illa, els dimecres 1, 8, 22 i 29 a les 18h.
Per exemple els dimarts a les 18.30h hi ha pelis en 3D amb crispetes gratis a l'FNAC Arenas, els dimecres a les 18.30h manualitats a Arenas també...
I per als amants del ganxet, la llana, el feltre...els divendres teniu "El club dels divendres" a les 19h a l'FNAC Illa. I i i...jejeje (hi han moltes coses xules) els dies 8, 22 i 29 a les 18h...TACHÁN!!! DO IT YOURSELF, tallers de manualitats per adults on podreu fer collarets (dimecres 8) i arrecades (22) amb goma eva o aprendre a reciclar els vostres mitjons fent ninos.
Tot això, de franc, només heu de fer-vos la tarjeta de socis del FNAC. Que gaudiu!




3 comentarios:

Mónica dijo...

Ayer hicimos un puzle, digo hicimos porque participamos también las mamas... un ambiente muy tranquilo y relajado...
El próximo miércoles broches con fieltro... uuuoooo.… será divertido!!!

Mónica dijo...

Ayer hicimos un puzle, digo hicimos porque participamos también las mamas!!... Un ambiente muy tranquilo y relajado...
El próximo miércoles broches hechos con fieltro... uuuoooo... será divertido!!!

Unknown dijo...

Qué bien, me alegro que disfrutaráis! Gracias por el comentario ;)